- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η αστάθεια του καιρού συνεχίζεται και έρχονται αύριο Παρασκευή καταιγίδες στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.
Η αστάθεια του καιρού που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, αναμένεται να ενταθεί την Παρασκευή, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες, συμπεριλαμβάνεται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.
Από τις πρώτες ώρες της ημέρας και μέχρι το ξημέρωμα της Παρασκευής βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και στην κεντρική Μακεδονία. Στη συνέχεια -και κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας- βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα ηπειρωτικά, στα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης και πιθανώς στις Κυκλάδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.
Η θερμοκρασία αύριο θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 7 έως 27, στην Ήπειρο και στην κεντρική Ελλάδα από 8 έως 26 βαθμούς, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 11 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 23 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 25 βαθμούς, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες δυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται πρόσκαιρα να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων κυρίως στην αρχή του εικοσιτετραώρου και κατά τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διακοπή κυκλοφορίας στον λεωφορειόδρομο της Βασ. Αμαλίας - Πώς θα διεξάγεται η κίνηση
Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων το τριήμερο
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Ολοκληρώθηκαν οι αντιρρήσεις των κατηγορουμένων για τους υποστηρίζοντες την κατηγορία
Σωρεία βαρύτατων κατηγοριών αποδίδει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στα 22 μέλη του κυκλώματος
Σε ποιον νομό άγγιξε τους 34 βαθμούς Κελσίου
Οι ημερομηνίες που έχουν κυκλώσει οι εργαζόμενοι στο ημερολόγιο
«Η μαμά μου έζησε τη ζωή της με χαμόγελο και περηφάνια»
«Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουμε έναν τέτοιο σύντροφο»
Εξιχνιάστηκε η απάτη
«Ξεκουράσου αγάπη μου γιατί κουράστηκες πάρα πολύ»
Και η αινιγματική «Καλημέρα» του σκιτσογράφου
Βρισκόταν στο όχημα με την κόρη του όταν συγκρούστηκε με αγροτικό
«Αδιανόητο, όποιες διαφορές κι αν υπάρχουν, να λύνονται με αυτόν τον τρόπο» - Τι απαντάει ο Γρηγόρης Δημητριάδης
Οι δικοί της άνθρωποι, η οικογένεια και οι φίλοι αποχαιρετούν
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 31χρονος
Η ταφή της θα γίνει στον τόπο καταγωγής της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.