- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι λέει η Μίνα Καραμήτρου για την εμπρηστική επίθεση
Κουκουλοφόροι πυρπόλησαν το αυτοκίνητό της
«Είναι θλιβερό να πιστεύουν κάποιοι ότι εν έτει 2019 οι δημοσιογράφοι με τη βία θα ράψουν τα στόματά τους», λέει η αστυνομική συντάκτρια.
Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου, όταν σήμερα τα ξημερώματα και λίγο μετά την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής, ομάδα κουκουλοφόρων πυρπόλησε το αυτοκίνητό της στην αυλή του σπιτιού της.
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 η Μίνα Καραμήτρου περιέγραψε τι συνέβη: «Μια δυνατή έκρηξη, είδαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας το αυτοκίνητό μου να καίγεται και όλοι προσπάθησαν να τη σβήσουν για να μην επεκταθεί και έχουμε χειρότερα. Οι πυροτεχνουργοί μού είπαν ότι έγινε με περιέλουση εύφλεκτου υλικού στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και κάτω από αυτό για να μην σβήνει η φωτιά».
Η ίδια συμπλήρωσε ότι «είναι θλιβερό να πιστεύουν κάποιοι ότι εν έτει 2019 οι δημοσιογράφοι με τη βία θα ράψουν τα στόματά τους και θα λειτουργούν και θα λένε ό,τι αρέσει σε εκείνους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Ανήμερα της Ημέρας Πένθους και Μνήμης του Ολοκαυτώματος
24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην Αθήνα με αιτήματα μονιμοποίησης και αυξήσεων μισθών
Επίθεση, απαγωγή και ληστεία - Αναζητούνται πέντε άνδρες, στο μικροσκόπιο νέα συμπλοκή
Οι δράστες παραβίασαν τόσο την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος όσο και το γραφείο του διευθυντή
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 22-23 βαθμούς.
Πάντως, σημειώνεται ότι «αξιοσημείωτη πρόοδος σημειώθηκε κατά την τελευταία δεκαετία»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.