- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Τι λέει η Μίνα Καραμήτρου για την εμπρηστική επίθεση
Κουκουλοφόροι πυρπόλησαν το αυτοκίνητό της
«Είναι θλιβερό να πιστεύουν κάποιοι ότι εν έτει 2019 οι δημοσιογράφοι με τη βία θα ράψουν τα στόματά τους», λέει η αστυνομική συντάκτρια.
Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου, όταν σήμερα τα ξημερώματα και λίγο μετά την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής, ομάδα κουκουλοφόρων πυρπόλησε το αυτοκίνητό της στην αυλή του σπιτιού της.
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 η Μίνα Καραμήτρου περιέγραψε τι συνέβη: «Μια δυνατή έκρηξη, είδαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας το αυτοκίνητό μου να καίγεται και όλοι προσπάθησαν να τη σβήσουν για να μην επεκταθεί και έχουμε χειρότερα. Οι πυροτεχνουργοί μού είπαν ότι έγινε με περιέλουση εύφλεκτου υλικού στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και κάτω από αυτό για να μην σβήνει η φωτιά».
Η ίδια συμπλήρωσε ότι «είναι θλιβερό να πιστεύουν κάποιοι ότι εν έτει 2019 οι δημοσιογράφοι με τη βία θα ράψουν τα στόματά τους και θα λειτουργούν και θα λένε ό,τι αρέσει σε εκείνους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Τι ζητά από τον πρόεδρο της εταιρείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.