- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Νίκος Βούτσης για τον θάνατο του Γιάννη Ιωάννου: Θλίψη
Τον χαρακτηρίζει έναν «εκ των σημαντικότερων πολιτικών σκιτσογράφων της Μεταπολίτευσης»
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για τον θάνατο του σκιτσογράφου Γιάννη Ιωάννου.
Τη θλίψη του εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, για τον θάνατο του καταξιωμένου Έλληνα σκιτσογράφου, Γιάννη Ιωάννου. Ο κ. Βούτσης δήλωσε:
Αποχαιρετούμε με θλίψη έναν εκ των σημαντικότερων πολιτικών σκιτσογράφων της Μεταπολίτευσης, τον Γιάννη Ιωάννου. Με το πενάκι του και τις γελοιογραφίες του, μοναδικές για το εικαστικό τους στυλ και το καυστικό και ανατρεπτικό τους χιούμορ, ήταν πάντα παρών στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του τόπου.
Σκίτσα του έχουν φιλοξενηθεί σε μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά με τα οποία συνεργάστηκε, ενώ έχει εκδώσει αρκετά άλμπουμ και έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς εκθέσεις.
Ο Γιάννης Ιωάννου τίμησε με τα σκίτσα του την Έκθεση «Γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27», που διοργανώθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων στο Ζάππειο Μέγαρο, το 2008, ενώ αδιάλειπτη ήταν η συμμετοχή του και στις Εκθέσεις της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων, που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια, με τη στήριξη της Βουλής, στο Μετρό Συντάγματος, με πιο πρόσφατη την Έκθεση «Democrisis- Δημοκρατία σε κρίση», τον Απρίλιο του 2019.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.