- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιατί διαμαρτύρονται οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας (εικόνες)
Η κίνηση που τους ώθησε να κατέβουν στους δρόμους και να συγκεντρωθούν στην πλατεία Κοτζιά
«Μάχιμοι και όχι απόμαχοι», το σύνθημα των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά.
Παράσταση διαμαρτυρίας το πρωί της Πέμπτης συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ) στην πλατεία Κοτζιά για την κατάργηση του ΛΕΠΕΤΕ. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά της Εθνικής Τράπεζας. Με προβλήματα η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έκλεισε η Σταδίου, λόγω πορείας που πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι έως τη Βουλή.
«Η Εθνική Τράπεζα, παράνομα και καταχρηστικά, διέκοψε εδώ και ενάμιση χρόνο την εν λόγω μετεργασιακή παροχή, στέλνοντας στον Καιάδα της φτώχειας 16.500 συνταξιούχους της. Με τη σκανδαλώδη κάλυψη της κυβέρνησης, που ετοιμάζεται να νομοθετήσει κατοχυρώνοντας την παρανομία της, η Τράπεζα –αποκλειστική εγγυήτρια και διαχειρίστρια των εισφορών μας από το 1949- καταφέρνει να απαλλαγεί οριστικά από το "βαρίδι" των συνταξιούχων της και να τους φορτώσει στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου, με τα χρήματα του οποίου έχει ήδη ανα-κεφαλαιοποιηθεί τρεις φορές» αναφέρουν.
«Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρι τέλους ώστε να αποτρέψουμε τη νομοθετική κατοχύρωση της παρανομίας της Τράπεζας και της επιβάρυνσης του ελληνικού λαού με επιπλέον βάρη» προσθέτουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.