- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας αύριο από τους τραυματιοφορείς.
Στάση εργασίας από 10:00 - 15:00 και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 12:30 προγραμματίζουν για την Πέμπτη 9 Μαΐου οι τραυματιοφορείς στο δημόσιο Σύστημα Υγείας. Διαμαρτύρονται για «τραγικές ελλείψεις προσωπικού», καθώς, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, οι κενές οργανικές θέσεις είναι πάνω από 50%.
«Στις 4.600 οργανικές θέσεις τραυματιοφορέων των νοσοκομείων, υπηρετούν σήμερα 2.200», όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία, «και η κυβέρνηση μετατάσσει 526 τραυματιοφορείς πρώην σχολικούς φύλακες στους δήμους με νόμο του υπουργείου Εσωτερικών. Όταν ολοκληρωθούν οι μετατάξεις η κατάσταση θα είναι αφόρητη για τους ασθενείς και τους εναπομείναντες τραυματιοφορείς».
Η ΠΟΕΔΗΝ προσθέτει ότι «τα νοσοκομεία έχουν έναν ή δύο τραυματιοφορείς στη βάρδια για να εξυπηρετούν νοσηλευόμενους ασθενείς και τα έκτακτα περιστατικά στα ΤΕΠ, ενώ ο εξοπλισμός είναι διαλυμένος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.