Ελλαδα

Αποδοκίμασαν ιερέα στα εγκαίνια υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ (video)

«Προδοτική η Συμφωνία των Πρεσπών» ανέφερε ο ιερέας στον λόγο του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία» στη Φλώρινα

Αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα σε ιερέα που τέλεσε τον αγιασμό σε εκλογικό κέντρο υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα.

Ένταση σε εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα με τους παρευρισκομένυς να αποδοκιμάζουν τον ιερέα που κλήθηκε να τελέσει τον αγιασμό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το neaflorina.gr, όλα συνέβησαν τη Δευτέρα το απόγευμα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία» για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Θόδωρος Καρυπίδης, χαρακτήρισε «γιορτή της Δημοκρατίας» τις εκλογές και επισήμανε πως το εκλογικό κέντρο αποτελεί «χώρο δημιουργίας για τους πολίτες» και ζήτησε «στα δημόσια πράγματα να πορευθούμε με αλήθεια για να φτάσουμε στο δίκαιο, γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί από την πλάνη και το ψεύδος».

Ωστόσο όταν πήρε τον λόγο ο πατήρ Αναστάσιος που τέλεσε τον αγιασμό, μίλησε για την «προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών» και ευχήθηκε «Ανάσταση της Ελλάδας και της Μακεδονίας».

Τότε οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν έντονα με αποδοκιμασίες, ενώ ο κ. Καρυπίδης στην ομιλία του έσπευσε να προσθέσει ότι δεν θα επιτρέψει διχαστικούς λόγους σε αυτόν τον τόπο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ