Ελλαδα

Ξεκινά η 65η ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anthokomiki-ekthesi
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Η ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς επιστρέφει στις 30 Απριλίου.

Στις 30 Απριλίου ξεκινά η ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς, γιορτάζοντας φέτος 65 χρόνια λειτουργίας.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» ενω στα πλαίσια της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης θα λειτουργήσει το Θεματικό Πάρκο «Κήποι του Μέλλοντος», προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό, αγγίζοντας σύγχρονα θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη ζωή στην πόλη.

Καθ’όλη τη διάρκεια της Έκθεσης που θα είναι ανοιχτή 10:00-22:00, η είσοδος θα είναι δωρεάν τις καθημερινές και ώρες 10:00-13:00, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες και τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει είσοδος με εισιτήριο στην τιμή του 1,5€.

Για τους επισκέπτες κάτω των 25 και άνω των 65 ετών καθώς και για τους πολίτες ειδικών ομάδων, η είσοδος είναι ελεύθερη κάθε ώρα και ημέρα.

Έχοντας προετοιμάσει μία σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ο ιστορικός θεσμός θα δώσει για άλλη μία χρονιά ζωή στο Δήμο Κηφισιάς, ενώ μέσω συναυλιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές αποπειράται να προσεγγίσει και τη νεολαία.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος με την ευκαιρία των εγκαινίων της 65ης  διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Μαίου και ώρα 20.00  αναφέρει σχετικά:

«Η ιστορική Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η πρώτη γιορτή του Δήμου μας μετατρέπει την παράδοση σε δυναμική τεχνογνωσία. Οι δεσμοί με την ανθοκαλλιέργια και την φυτοπαραγωγή αποτελούν την κινητήρια δύναμη για καινοτομίες που ανθίζουν στο Άλσος Κηφισιάς.

Θεσμός βαθιά ριζωμένος στην συνείδηση των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης εμπλουτίζεται και ανανεώνεται συνεχώς εκπέμποντας μηνύματα για μια ανανεωτική στάση ζωής: Για το περιβάλλον, Την ευζωία, Την κοινωνική αλληλεγγύη».

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ της Ανθοκομικής Έκθεσης κος Γ. Παντελεάκης δήλωσε:

«Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς, συνυφασμένη για την πόλη και τους πολίτες μας με τον εορτασμό της Άνοιξης, συμπληρώνει φέτος τα 65 της χρόνια. Ελπίζω όλοι οι δημότες, ταυτόχρονα οικοδεσπότες και προσκεκλημένοι, να αισθανθούν χαρά και ικανοποίηση από τις επισκέψεις τους και να ζήσουμε την 65η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς  ως μια υπέροχη εμπειρία».

Για τους επισκέπτες που  επιθυμούν να φτάσουν στο χώρο της Έκθεσης με αυτοκίνητο, το Platanos Parking προσφέρει ειδικές τιμές με την επίδειξη του εισιτηρίου ή την απόδειξη αγοράς από πωλητές της Ανθοκομικής.

Αναλυτικά τις ώρες και ημέρες λειτουργίας της ανθοκομικής έκθεσης μπορείτε να τις δείτε εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ