Ελλαδα

Πέθανε ο μεγάλος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση

Ο άνθρωπος που τη βρήκε νεκρή στη μπανιέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος-Χόρχε Τσομλεκτσόγλου - Χριστίνα Ωνάση
Γιώργος-Χόρχε Τσομλεκτσόγλου - Χριστίνα Ωνάση

Πέθανε ο Γιώργος-Χόρχε Τσομλεκτσόγλου, ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της Χριστίνας Ωνάση. Ήταν ο άνθρωπος που την βρήκε νεκρή στη μπανιέρα της

Ήταν ο άνθρωπος που βρήκε νεκρή τη Χριστίνα Ωνάση εκείνο το μοιραίο πρωινό της 9ης Νοεμβρίου του 1988, μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του στο Μπουένος Άιρες. Ο Γιώργος-Χόρχε Τσομλεκτσόγλου ήταν ερωτευμένος με την κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση κι υπήρξε ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της, εκείνος που θα παντρευόταν τα Χριστούγεννα του 1988, εάν δεν την προλάβαινε ο θάνατος.

Χθες το βράδυ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ο ίδιος ζούσε απομονωμένος στο σπίτι του στην Πολιτεία και όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ευγενή και αριστοκράτη που δεν ξεπέρασε ποτέ την Χριστίνα αλλά και τον τραγικό θάνατό της. Ο ίδιος κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό.

Ο Γιώργος-Χόρχε όπως τον αποκαλούσε η Χριστίνα Ωνάση όταν ζούσαν μαζί στο Μπουένος Άιρες, αρρώστησε ξαφνικά πέρυσι και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, παρά τις προσπάθειες ομάδας γιατρών που είχε φέρει ακόμα και από το εξωτερικό η αδελφή του και στενή φίλη της Χριστίνας, Μαρίνα Δοδέρο Τσομλεκτσόγλου.

Εκείνο το διάστημα η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, που είχε χωρίσει επισήμως από τον Τιερί Ρουσέλ, σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιώργο, πρόεδρο τότε της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες. Οι δυο τους, που γνωρίζονταν από παιδιά, κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμη και από τη Μαρίνα Δοδέρο. Αυτό το μυστικό αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Χριστίνας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ