Ελλαδα

Μαφία του Κορυδαλλού: Άγριο μαστίγωμα δύο κρατουμένων

Μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φυλακές Κορυδαλλού
Φυλακές Κορυδαλλού © INTIME / NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σε κακή κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, όταν υπέστησαν από ομάδα άλλων κρατουμένων άγριο μαστίγωμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα κρατουμένων προχώρησε το πρωί στο άγριο μαστίγωμα με αυτοσχέδια μαστίγια από καλώδια στη Δ’ πτέρυγα και θύματα ήταν ενός33χρονου Έλληνα, που είχε συλληφθεί για κλοπές, ληστείες κι ενός 27χρονου Αλβανού που είχε οδηγηθεί στην φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, στη συνέχεια σε εξωτερικό νοσοκομείο και πλέον έχουν επιστρέψει στο νοσοκομείο των φυλακών για νοσηλεία.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια και τα κίνητρα του άγριου βασανισμού των δύο νεαρών. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τις Αρχές να ερευνούν αν συνδέεται με τη λεγόνενη αλβανική μαφία των φυλακών Κορυδαλλού. Σημειώνεται βέβαια, ότι η συγκεκριμένη μαφία έχει «βάση» σε άλλη πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Διατάχθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης πειθαρχική έρευνα για το σημερινό συμβάν στις φυλακές Κορυδαλλού, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο κρατούμενοι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ