- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Στάση εργασίας και διαμαρτυρία για την ΠΟΕΔΗΝ
Συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας
Σε στάση εργασίας 7πμ - 3μμ και σε συγκέντρωση στις 7 το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας, προχωρά σήμερα Πέμπτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), διεκδικώντας την ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία, στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Διαμαρτύρεται επίσης για την καθυστέρηση στην έκδοση των συντάξεων, αναφέροντας ότι «οι εκκρεμείς συντάξεις ξεπερνούν τις 10.000 για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και τις 3.000 για εργαζόμενους στα Νοσοκομεία. Τώρα εκκαθαρίζονται οι συντάξεις που υποβλήθηκαν Φλεβάρη του έτους 2017».
Η ΠΟΕΔΗΝ, ζητά συνάντηση με την υπουργό Εργασίας Ε. Αχτσιόγλου αναφέροντας ότι δεν μπορεί να το παίζει «Πόντιος Πιλάτος» και αναρωτιέται: «πώς μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες ο επαγγελματίας υγείας στα 67 έτη που συνταξιοδοτείται με τέτοια εργασιακή εξουθένωση και δυσμενείς συνθήκες εργασίας;».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Διακοπή δρομολογίων από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό έως την Καλαμαριά - Αυξημένη κίνηση στα λεωφορεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η εταιρεία
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις μαθητές
Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Σε τέσσερις επιχειρήσεις του Λιμενικού
Μεγάλη επιχείρηση της Ακτοφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας 72 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το σημερινό του σκίτσο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.