Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία έξω από εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Στο δημαρχείο της πόλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΡΤ 1 | GREECE

«Όλοι εσείς που ψηφίσατε την προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε», φώναξε μία γυναίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής, λίγο πριν την απομακρύνουν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην αίθουσα του δημαρχειακού μεγάρου Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το thestival.gr πολίτες που διαμαρτύρονται για τη Μακεδονία συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο νωρίτερα αποδοκιμάζοντας τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη. 

Οι πολίτες κρατώντας ελληνικές σημαίες τραγουδούσαν για την Μακεδονία ενώ μόλις εμφανίστηκε ο κ. Γιαννούλης άρχισαν να φωνάζουν «προδότη».

Thestival.gr Πολίτης σε Βούτση για τη Μακεδονία

Σύμφωνα με το seleo.gr, οι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο καθώς στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται ανοιχτή εκδήλωση από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης με θέμα «Συνταγματική αναθεώρηση - ενίσχυση της δημοκρατίας» και ομιλητές τους Ν. Βούτση, πρόεδρο της Βουλής, και Ν. Παρασκευόπουλο, πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ