Ελλαδα

Επέστρεψε στη Μυτιλήνη η Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Μετά την περιπέτεια που έζησε στο Χονγκ Κονγκ όπου συνελήφθη με κοκαΐνη στη τσάντα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
melissaropoulou
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κατά την άφιξή της στο «Ελ. Βενιζέλος» © INTIME NEWS

Στο σπίτι της στη Μυτιλήνη επέστρεψε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το 21χρονο μοντέλο που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη στη τσάντα της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου πέρασε 17 ολόκληρους μήνες στη φυλακή, τελικά όμως κρίθηκε αθώα και πριν δύο μέρες έφθασε στην Αθήνα  έχοντας δίπλα της τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου.

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου» δήλωσε η ίδια από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

«Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλους τους γνωστούς και άγνωστους που βοήθησαν και εμένα και την οικογένειά μου υλικά και ηθικά. Τώρα η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω πίσω στη Μυτιλήνη μαζί με την οικογένειά μου, να αρχίσω ξανά τη ζωή μου από την αρχή και να σχεδιάσω το δικό μου το μέλλον» είπε επίσης και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την προσωπική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε συλληφθεί στις 20 Νοεμβρίου του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγηκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της , κάτι που αποτελεί σοβαρό παράπτωμα και τιμωρείται   με πρόστιμο έως 5 εκατ. δολάρια Χονγκ Κονγκ και ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι είναι αθώα και στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο φίλος της ήταν εκείνος που έβαλε την κοκαΐνη στις αποσκευές της. «Δεν γνώριζα ότι υπήρχαν ναρκωτικά στην τσάντα» είπε πολλές φορές η 21χρονη, και σε αυτό συνηγόρησε η εξέταση DNA σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχε γενετικό υλικό  του μοντέλου στο πακέτο.

Η νεαρή μάλιστα τόνισε ότι δέχθηκε τρεις ελέγχους στις αποσκευές της και ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν στον τρίτο. «Αν γνώριζα ότι ο σάκος περιείχε ναρκωτικά γιατί να μην τον πετάξω;» διερωτήθηκε στο δικαστήριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ