- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 αναμένονται βροχοπτώσεις το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο και στη συνέχεια στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.
Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο και από το απόγευμα στα νότια ηπειρωτικά και το Νότιο Ιόνιο και Αιγαίο, με τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για ολόκληρη τη χώρα:
- Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές που μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα θαλάσσια - παραθαλάσσια.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4- 5 βαθμούς χαμηλότερη.
- Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6, τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5-7 βαθμούς χαμηλότερη.
- Θεσσαλία, ανατολική στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι και από τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τις βραδινές ώρες στα θαλάσσια - παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3-5 και στα νοτιά 6, τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια κατά τόπους 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
- Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Στην Κρήτη τοπικές βροχές τις πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες. Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 5-6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κέλσιου.
- Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια βαθμιαία θα αυξηθούν και τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι- βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στα νοτιά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
- Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι- βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
- Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιονιά στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κέλσιου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.