- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 αναμένονται βροχοπτώσεις το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο και στη συνέχεια στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.
Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο και από το απόγευμα στα νότια ηπειρωτικά και το Νότιο Ιόνιο και Αιγαίο, με τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για ολόκληρη τη χώρα:
- Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές που μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα θαλάσσια - παραθαλάσσια.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4- 5 βαθμούς χαμηλότερη.
- Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6, τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5-7 βαθμούς χαμηλότερη.
- Θεσσαλία, ανατολική στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι και από τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τις βραδινές ώρες στα θαλάσσια - παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3-5 και στα νοτιά 6, τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια κατά τόπους 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
- Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Στην Κρήτη τοπικές βροχές τις πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες. Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 5-6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κέλσιου.
- Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια βαθμιαία θα αυξηθούν και τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι- βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στα νοτιά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
- Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι- βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
- Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιονιά στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κέλσιου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απάντηση για την εκδήλωση στη Νέα Παραλία
Το σύνολο των επίγειων δυνάμεων θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο σημείο
Στο βορειοανατολικό μέτωπο το βάρος των δυνάμεων
Διαδραστική παρουσία του ιδρύματος με τεχνολογία, καινοτομία και παράλληλες εκδηλώσεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η φωτιά καίει από το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, πυκνά δάση πεύκης και ρόμπολου μέσα σε ζώνη του δικτύου Natura 2000
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.