- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η αυλαία στο καρναβάλι της Πάτρας με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης, που πραγματοποιήθηκε στο μόλο Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι.
Η τελετή λήξης ξεκίνησε μέσω γενικής συσκότισης και με τον προβολέα να πέφτει στον Καραγκιόζη, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή με τη συνοδεία του και με μια τροχήλατη παράγκα.
Στη συνέχεια ο Χατζατζάρης καλωσόρισε τους Πατρινούς και τους επισκέπτες που είχαν κατακλύσει το μόλο, ενώ ακολούθησαν οι διάλογοι της παρέας, η οποία αποτελείτο από τον Καραγκιόζη, τον Χατζατζάρη, τον μπάρμπα Γιώργο, τον Μεγαλέξαντρο, την Αγλαΐα, τον πασά με τις χανούμισσες, τον Νιόνιο και τον Άντζουλο.
Κατόπιν ανέβηκαν στην σκηνή τα λιοντάρια από τον κινέζικο θίασο Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township, υπό τους ήχους κινέζικης μουσικής.
Ακολούθησε η καύση του βασιλιά καρνάβαλου και ταυτόχρονα ένας χείμαρρος πυροτεχνημάτων «πλημμύρισε» τον πατραϊκό ουρανό, φωτίζοντας με λάμψη την τελευταία καρναβαλική νύχτα του 2019.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με συναυλία του συγκροτήματος Locomodo, πάρτι και χορούς.
«Το καλύτερο καρναβάλι της χώρας μας έφθασε στο τέλος του. Γέμισε ζωή και χαρά η πόλη μας. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το καρναβάλι μας έφθασε στις γειτονιές της πόλης μας», δήλωσε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, κηρύσσοντας την λήξη του καρναβαλιού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.