Ελλαδα

Εύβοια: Επιχείρηση απεγκλωβισμού τραυματισμένου ανθρώπου

Πρόκειται για έναν 75χρονο, ο οποίος γλίστρησε, έπεσε και έχει πολλαπλά τραύματα στα άνω και κάτω άκρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
apegklovismos
tvstar.gr

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός τραυματισμένου ανθρώπου από το χωριό Γλυφάδα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στήθηκε την Κυριακή με ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, που έχει στείλει ασθενοφόρο..

Την επιχείρηση συντονίζει ο διοικητής της ΠΥ Χαλκίδας, Αντώνης Μίχας, ενώ για τον αποκλεισμό των χωριών από τους Στρόπωνες και πάνω τα μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν μαζί με τον Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Κωστόπουλο και τον δήμαρχο, Γιώργο Ψαθά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 75χρονο, ο οποίος γλίστρησε, έπεσε και έχει πολλαπλά τραύματα στα άνω και κάτω άκρα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει φτάσει μέχρι εκεί που είναι ο δρόμος ανοιχτός και περιμένει το ερπυστριοφόρο να έρθει μαζί με τον 75χρονο.

Πρόκειται για έναν δήμο, ο οποίος χτυπήθηκε σφοδρότατα από την Ωκεανίδα. Από τη Στενή και πάνω το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο, ενώ στην περιοχή της Μακρυκάπας δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Bόρειας και Kεντρικής Eύβοιας.

Σε ετοιμότητα είναι και το Κλιμάκιο των Εθελοντών Πυροσβεστών στα Ψαχνά, το οποίο παρεμβαίνει όπου χρειάζεται, όπως και οι υπόλοιπες εθελοντικές ομάδες της Εύβοιας. Μάχη με τον χιονιά δίνουν και οι οδηγοί των μηχανημάτων στον εθνικο οδικό άξονα Χαλκίδας Αιδηψού.

Πηγή: tvstar.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ