Ελλαδα

Επίθεση ανηλίκων σε γυναίκα για να της πάρουν τη τσάντα (video)

Σε κεντρικό σημείο της Θήβας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thiva-listeia
Στιγμιότυπο από τη ληστεία στη Θήβα

Σοκάρουν οι εικόνες από τη ληστεία σε βάρος μίας γυναίκας σε κεντρικό σημείο της Θήβας. Το περιστατικό σημειώθηκε, μέρα μεσημέρι, στο Πυρί της Θήβας δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και λίγα μέτρα μακριά από τον καταυλισμό, ενώ καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Λίγο αφού η γυναίκα κατέβηκε στη στάση του αστικού λεωφορείου και ενώ προσπαθούσε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, πέντε ανήλικοι Ρομά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR Κεντρικής Ελλάδος, της επιτέθηκαν αποφασισμένοι να της αρπάξουν τη τσάντα.

Η γυναίκα αντιστέκεται σθεναρά, δύο από τους ανήλικους όμως επιμένουν ενώ, προκειμένου να της αφαιρέσουν τη τσάντα, τη ρίχνουν ακόμα και στον δρόμο. Μάρτυρας στο περιστατικό είναι μία γυναίκα  που βρίσκεται σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, αλλά και οι επιβαίνοντες σε ένα διερχόμενο φορτηγό οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από τους μικρότερους Ρομά.

Τελικά, οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν τη τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ