Ελλαδα

Κρήτη: Παρέδωσαν πορτοφόλι και... μαθήματα ήθους (εικόνα)

Ήταν γεμάτο χρήματα και κάρτες μαζί με τους κωδικούς PIN

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
πορτοφόλι
πορτοφόλι

Ένα... μικρό θησαυρό βρήκαν στον δρόμο εργαζόμενοι του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου Κρήτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive.gr, οι δημοτικοί υπάλληλοι εντόπισαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής ένα πορτοφόλι επί της οδού Σμηναγού Σήφη Αναστασάκη στην παραλία Αμμουδαρά, πολύ κοντά σε γνωστό πολυκατάστημα. Το πορτοφόλι, εκτός από σημαντικά προσωπικά έγγραφα, περιείχε χρήματα αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών, μαζί με τους κωδικούς τους. Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι Σπύρος Βερικοκίδης, Γαλατία Βάρδα και Μιχάλης Παρασύρης επικοινώνησαν με την κάτοχο και της το παρέδωσαν.

Τους τρεις εργαζόμενους συνεχάρη ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Τζεδάκη και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Κώστα Τζεδάκη.

Κρήτη: Υπάλληλοι της Καθαριότητας βρήκαν πορτοφόλι
Κρήτη: Υπάλληλοι της Καθαριότητας βρήκαν πορτοφόλι

«Η αξιέπαινη αυτή πράξη αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά ζει και βασιλεύει στον τόπο μας και όσα μπράβο και να πούμε για τους τρεις αυτούς συνεργάτες μας είναι λίγα. Με την πράξη τους έκαναν υπερήφανες τις οικογένειές τους και φυσικά και όλους εμάς που τους γνωρίζουμε καλά. Ελπίζω κι εύχομαι αυτή η εξαιρετική τους κίνηση, να λειτουργήσει ως παράδειγμα για όλους» τόνισε ο κ. Μαμουλάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ