Ελλαδα

Αμαλιάδα: Πατέρας τριών παιδιών αυνανιζόταν έξω από σχολείο και παρενοχλούσε μαθήτριες

Ο επιδειξίας πιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
man-3232811_1920.jpg
© Pixabay

Άνδρας, 30 ετών, κάτοικος Αμαλιάδας, και πατέρας τριών παιδιών, αυνανιζόταν έξω από σχολείο της περιοχής και παρενοχλούσε τις μαθήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες 15 ημέρες εμφανίστηκε 3-4 φορές έξω από το 2ο Γενικό Λύκειο μέσα μια λευκή «κλούβα».  Επέλεγε τις στιγμές που οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πήγαιναν ή θα έφευγαν από το σχολείο για να δράσει. Στάθμευε κοντά στην περίφραξη του σχολείου και δήθεν με το πρόσχημα πως θέλει να ρωτήσει κάτι, φώναζε κοντά του μαθήτριες. 

Είχε φροντίσει ήδη να κατεβάσει το παντελόνι του και να αυνανίζεται. Κάτι που γινόταν αντιληπτό στα κορίτσια μόλις πλησίαζαν κοντά του και έφευγαν πάλι γρήγορα σοκαρισμένες.

Η δράση του επιδειξία προκάλεσε ανησυχία στο σχολείο και έγινε γνωστή στη Λυκειάρχη του σχολείου που ενημερώθηκε από τις μαθήτριες και αυτή με τη σειρά της ενημέρωσε την Αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, παραφύλαξαν στην περιοχή μια δύο φορές, πριν κάνει την εμφάνισή του ο δράστης. Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Αμαλιάδας με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ