- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πίσω στα θρανία ο Κώστας Μπακογιάννης - Τα είπε με τους μαθητές της Γκράβας (video)
Συμφώνησαν ότι ότι τα αιτήματα της κοινωνίας θέλουν λύσεις ανεξάρτητα από κομματικές επιλογές
Με τους μαθητές του 21ου Γενικού Λυκείου Αθηνών, στο σχολικό συγκρότημά της Γκράβας, συναντήθηκε και συνομίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Την σχετική πρόσκληση απηύθυναν οι ίδιοι οι μαθητές και ο κ. Μπακογιάννης, ανταποκρίθηκε.
Στο επίκεντρο του διαλόγου που είχαν ήταν η κατάσταση στο σχολείο τους, που όπως είπαν, έχει ελλιπή θέρμανση, αλλά και γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα, όπως η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν πολλά πάρκα, η παράνομη στάθμευση, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, οι άστεγοι κ.ά.
Συζήτησαν, επίσης, για τη σχέση των νέων με την πολιτική και ο κ. Μπακογιάννης, συμφώνησε με τους μαθητές ότι τα αιτήματα της κοινωνίας θέλουν λύσεις ανεξάρτητα από κομματικές επιλογές. «Όταν το παιδί είναι καλά είναι και η οικογένεια. Όταν η οικογένεια είναι καλά, είναι και το κράτος», σημείωσε στον Κώστα Μπακογιάννη η διευθύντρια του σχολείου, που ήταν παρούσα.
Από την πλευρά του, ο κ. Μπακογιάννης, τόνισε ότι ο «δήμαρχος δεν είναι μάγος. Χρειάζεται σχέδιο και να συμφωνήσουμε στους στόχους και τις προτεραιότητες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πήρε γρήγορα πολύ μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών
Ο σπουδαίος θεατράνθρωπος πέθανε σε ηλικία 98 ετών
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Πέθανε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, σε ηλικία 98 ετών
Σε ποιους τομείς ζητούνται εργαζόμενοι
Τι δεν θα λειτουργεί
Τι ισχύει με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς
Νέοι, ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στις γειτονιές της Αθήνας
Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.