Ελλαδα

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Ε. Ο. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Σήμερα έως τις 12 το μεσημέρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kukloforiakes-ruthmiseis
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις/©INTIME/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, εφαρμόζονται σήμερα Πέμπτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών εναέριας σύνδεσης στύλων ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, έως τις 12 το μεσημέρι, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Σωζόπολης (47ο χιλιόμετρο), έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Τρίγλιας (51ο χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού (προς Θεσσαλονίκη και Νέα Μουδανιά), καθώς και στις παράπλευρες οδούς.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Νέας Καλλικράτειας- Νέων Μουδανιών.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), πρόκειται για αναγκαίες εργασίες εναέριας διασύνδεσης των γραμμών διανομής υποσταθμού Μουδανιών και ενημερώνει ότι το εν λόγω τμήμα του θα αποδοθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα στην κυκλοφορία με το πέρας των εργασιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ