- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαδηλωτής: «'Επεσαν πάνω μου 50 άτομα και με χτύπαγαν με σίδερα, μαχαίρια»
«Το μεγάλο πατατράκ ξεκίνησε με την αλόγιστη χρήση χημικών»
Το πώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους περιέγραψε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο άνδρας που δέχθηκε μαχαιριές και του έκαψαν τη μηχανή στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Σόλωνος, την περασμένη Κυριακή, μετά το συλλαλητήριο.
«Το μεγάλο πατατράκ ξεκίνησε με την αλόγιστη χρήση χημικών, όχι σε κάποιους ταραξίες, αλλά μέσα στον κόσμο, σε παιδιά, σε ηλικιωμένους και προσπαθούσαμε να τους πάρουμε από εκεί», δήλωσε.
Όπως τόνισε στη συνέχεια πήγε προς το Κολωνάκι και αφού ήταν εκεί η μηχανή του, αποφάσισε να φύγει.
«Δεν υπήρχε άνθρωπος», εξήγησε, σύμφωνα με τον ίδιο όμως στη Σόλωνος «πέφτουν τρία άτομα πάνω μου, με ρίχνουν και ξαφνικά έπεσαν πάνω μου 50 άτομα και με χτύπαγαν με σίδερα, μαχαίρια».
Όπως είπε, επίσης, οι επιτιθέμενοι έβριζαν την Ελλάδα, τη σημαία και τη Χρυσή Αυγή, ενώ ανέφερε πως άκουσε και «κάποια σπαστά ελληνικά».
Σημείωσε δε ότι του έκλεψαν ό,τι είχε πάνω του, ακόμα και τον καπνό του, ενώ σε όλο αυτό το σκηνικό κάποιοι από τους δεκάδες ήταν πιο ψύχραιμοι, σαν να έδιναν οδηγίες.
Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ανέφερε πως «ορισμένα τραύματα θέλουν τον καιρό τους, δεν επουλώνονται εύκολα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.