Ελλαδα

«Με χτυπούσαν και οι δύο προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους» - Σοκαριστική κατάθεση της 19χρονης στη Ρόδο

Θύμα του 20χρονου Αλβανού κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
viasmos.jpg

Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία για τη δράση του 20χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας, μαζί με έναν 23χρονο Ρομά βίασαν μια 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες.

Όπως έγινε γνωστό μετά την σύλληψη του 23χρονου συνεργού του, οι δύο τους παρέσυραν μια 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες σε ερημική τοποθεσία, την χτύπησαν και την βίασαν.

Τι είπε η άτυχη κοπέλα στην κατάθεσή της

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α... (19χρονος) μαζί με τον Γ... (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο "Ενυδρείο" ο Α... (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους», αναφέρει στην κατάθεσή της, όπως μετέδωσε το δελτίο του Ant1.

Η συγκλονιστική εξέλιξη έγινε γνωστή από την αστυνομία του νησιού που ανακοίνωσε τη σύλληψη του 23χρονου Ρομά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη είχε εντοπιστεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου.

«Ηταν κλεισμένη στον εαυτό της», λέει για την 19χρονη η γιαγιά της

Με συγκλονιστικά λόγια μιλά η γιαγιά της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες: «Ο γιος μου μού το είπε (...) ήρθε το παιδί πριν πέντε μέρες για μία υπόθεση δική του. Είναι από χωρισμένους γονείς το κοριτσάκι. Καταλάβατε; Όταν ήταν μικρό έπαθε μηνιγγίτιδα. Έκανε στον εγκέφαλο και το παιδάκι είναι με ειδικές ανάγκες. Τα κορίτσια, δύο κορίτσια, τα έχει η μάνα και μένουν στη Ρόδο», ανέφερε η γιαγιά.

Και συνέχισε: «Το κορίτσι από ό,τι έμαθα εγώ, μου το είπε ο γιος μου γιατί και ο γιος μου προχθές το έμαθε και μου το είπε, ήρθε στο σπίτι και μου το είπε. Το ανακάλυψε η αδελφή του κοριτσιού που είναι 22 χρόνων, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής, η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Ήρθε και μου είπε, το παιδί λέω είναι πολύ στεναχωρημένο. Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς, αλλά έπρεπε για να δουν τι πράγμα είναι αυτός ο Αλβανός».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ