Ελλαδα

Σύσσωμη καταδίκη της επίθεσης στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη

Μ. Βαρβιτσιώτης: Άνανδρη επίθεση με πολιτικά χαρακτηριστικά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51070-104544.jpg

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που βρίσκεται επί της οδού Γενναδίου 3:

 Μ. Βαρβιτσιώτης: Άνανδρη επίθεση με πολιτικά χαρακτηριστικά

Από την πλευρά του ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για άνανδρη και τρομοκρατική επίθεση, η οποία όπως είπε εμπεριέχει ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες, από όπου και αν προέρχονται, πρόσθεσε σημειώνοντας παράλληλα πως θέτουν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία και τους πολίτες.

«Σε ό,τι αφορά εμένα, δε με πτοούν. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημοκρατία, τους πολίτες και την πατρίδα μου», κατέληξε.

ΝΔ: Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποψινή εμπρηστική επίθεση από κουκουλοφόρους στο πολιτικό γραφείο του υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό».

Σίμος Κεδίκογλου: Οι θιασώτες της βίας έχουν απέναντί τους την κοινωνία

Οι θιασώτες του τρόμου και της βίας έχουν εναντίον τους το σύνολο της κοινωνίας μας, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Καταδικάζουμε σφοδρότατα τη βίαιη εισβολή κουκουλοφόρων και τον εμπρησμό του γραφείου του υπουργού», σημείωσε και πρόσθεσε πως η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν τρομοκρατείται.

ΣΥΡΙΖΑ: Απόλυτα καταδικαστέα πράξη

Από την πλευρά του, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη.

Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά, προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση, συμβάλουν στην ενδυνάμωση του φαύλου κύκλου της βίας, του αυταρχισμού και της καταστολής.

Καταδικάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουν την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, «όπως καταδικάζουν και κάθε μορφή βίας».

Καταδίκη και από τη ΔΗΜΑΡ

Την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τις βιαιότητες εις βάρος των συνεργατών του καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, η ΔΗΜΑΡ σημειώνοντας πως «τέτοιου είδους επιθέσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πυροδοτούν εντάσεις και να τροφοδοτούν τον κύκλο της βίας».

ΚΚΕ: Αυτές οι ενέργειες δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά

Επίσης το ΚΚΕ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του M. Βαρβιτσιώτη, σημειώνοντας πως αυτές οι ενέργειες δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά για τους σκοπούς και τους στόχους που υπηρετούν.

Γ.Δ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ