- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ryanair: Τέλος οι πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο
Με λιτή ανακοίνωση: «Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε»
Από την 1η Απριλίου ο ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας στο Facebook, η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα στις 31 Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. «Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Ryanair.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε την χώρα μας, η Ryanair επικρίθηκε σφοδρά για την απόφασή της να προσγειώσει την πτήση από Λονδίνο, αντί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στον αερολιμένα της Τιμισοάρα στη Ρουμανία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο ΙΧ επέβαινε τριμελής οικογένεια - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Στο σημείο μετέβη το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας
Πολίτες αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό στο σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις πιο θρυλικές ταινίες της
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.