Ελλαδα

Κινηματογραφική καταδίωξη 177 χιλιομέτρων! Από την Άρτα έως το Αίγιο (εικόνες)

Για ναρκωτικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικό μπλόκο
Αστυνομικό μπλόκο © achaianews.gr

Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής από την Άρτα μέχρι το Αίγιο... με οδηγό ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού για έλεγχο στην Άρτα !

Για 177 περίπου χιλιόμετρα ο οδηγός πατούσε γκάζι χωρίς να σταματά σε φανάρια και διόδια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωήσουν σε ανάσχεση κυκλοφορίας στην περιοχή των Σελιανιτίκων στο Αίγιο συλλαμβάνοντας τον οδηγό και διαπιστώνοντας πώς ο λόγος που πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει ήταν γιατί το αυτοκίνητο ήταν.... φορτωμένο με 53 κιλά χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός  ο οποίος έπεσε τελικά στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. είναι ηλικίας 27 ετών, με καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Ειδικότερα, σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών καθώς και στην καμπίνα του αυτοκινήτου 38 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 53 κιλών και 257 γραμμαρίων τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο. Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 'Αρτας.

Ναρκωτικά
Ναρκωτικά © achaianews.gr

Αστυνομικό μπλόκο
Αστυνομικό μπλόκο © achaianews.gr

Πηγή: achaianews.gr / ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ