- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής από την Άρτα μέχρι το Αίγιο... με οδηγό ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού για έλεγχο στην Άρτα !
Για 177 περίπου χιλιόμετρα ο οδηγός πατούσε γκάζι χωρίς να σταματά σε φανάρια και διόδια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωήσουν σε ανάσχεση κυκλοφορίας στην περιοχή των Σελιανιτίκων στο Αίγιο συλλαμβάνοντας τον οδηγό και διαπιστώνοντας πώς ο λόγος που πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει ήταν γιατί το αυτοκίνητο ήταν.... φορτωμένο με 53 κιλά χασίς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ο οποίος έπεσε τελικά στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. είναι ηλικίας 27 ετών, με καταγωγή από τη Βουλγαρία.
Ειδικότερα, σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών καθώς και στην καμπίνα του αυτοκινήτου 38 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 53 κιλών και 257 γραμμαρίων τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο. Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 'Αρτας.
Πηγή: achaianews.gr / ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Ανήμερα της Ημέρας Πένθους και Μνήμης του Ολοκαυτώματος
24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην Αθήνα με αιτήματα μονιμοποίησης και αυξήσεων μισθών
Επίθεση, απαγωγή και ληστεία - Αναζητούνται πέντε άνδρες, στο μικροσκόπιο νέα συμπλοκή
Οι δράστες παραβίασαν τόσο την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος όσο και το γραφείο του διευθυντή
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 22-23 βαθμούς.
Πάντως, σημειώνεται ότι «αξιοσημείωτη πρόοδος σημειώθηκε κατά την τελευταία δεκαετία»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.