- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραιτείται από το ΥΠΕΘΑ στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στa social media
Την πρόθεσή του να υποβάλει την παραίτησή του τη Δευτέρα γνωστοποίησε στα social media στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.
Σύμβουλος στο Υπουργείο Άμυνας, ο Γεώργιος Παλαπουγιούκ ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν μαζί του και υποστήριξε ότι ήταν τιμή του να υπηρετήσει δίπλα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το κείμενο συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τον Ήλιο της Βεργίνας και το σύνθημα η «Μακεδονία είναι μία και ελληνική».
Υπενθυμίζεται ότι στις 10.30 το πρωί της Κυριακής είναι προγραμματισμένο στο Μέγαρο Μαξίμου το τετ α τετ του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα. Δύο ώρες μετά, στις 12.30, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ανοίγοντας τα χαρτιά του για τις επόμενες κινήσεις του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιον κρατούμενο εστιάζουν οι Αρχές
Ποιος είναι ο ρόλος τους
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Επανεκκίνησε χθες, μετά τη θερινή διακοπή, η διαδικασία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.