- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Να αρνηθούν να πάνε στην εργασία τους σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, καλεί τους ντελιβεράδες η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων.
«Συνάδελφοι από αύριο προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα! Σε περίπτωση χιονόπτωσης ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ και ενημερώνουμε ΑΜΕΣΑ την Επιτροπή!
Προέχει η σωματική μας ακεραιότητα και ασφάλεια...», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το κείμενο που έχει τίτλο «Ο ακύρηχτος πόλεμος στους διανομείς συνεχίζεται».
Η επιτροπή, μάλιστα, καλεί τα μέλη της να επικοινωνούν τηλεφωνικά για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τις αντιδράσεις εργοδοτών που «μας στήνουν καρτέρι, μας ξυλοκοπούν με σιδερογροθιές, μας απειλούν να πάμε για δουλειά ακόμα και άρρωστοι και μας ζητούν 200.000 ευρώ γιατί τους συκοφαντούμε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.