- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε νέο γύρο κινητοποιήσεων και δράσεων αναμένεται να προχωρήσουν οι αγρότες που συντάσσονται με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων, καθώς στο επίκεντρο των αιτημάτων τους θέτουν το ζήτημα της τιμής του βαμβακιού.
Με ανακοίνωση τους τα μέλη της επιτροπής των μπλόκων σημειώνουν ότι «παραμένει τεράστια η ψαλίδα» ανάμεσα στη χρηματιστηριακή τιμή του βάμβακος, την εκκοκκισμένη τιμή και την τιμή στον παραγωγό, ενώ καλούν τους βαμβακοπαραγωγούς και όλους τους συναδέλφους τους σε συσκέψεις ώστε να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από τον Ιανουάριο.
Μεταξύ άλλων τα μέλη της επιτροπής ζητούν από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης «να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού την φετινή περίοδο που έχει στα χέρια της η διεπαγγελματική βάμβακος» και δηλώνουν πως η πρόθεση τους είναι να προσφύγουν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού «για να ελέγξει αν υπάρχει καρτέλ των εκκοκκιστών στο βαμβάκι, αλλά και κατά πόσο η τιμή που προσφέρουν οι εκκοκκιστές εναρμονίζεται με την εκκοκκισμένη τιμή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στο βαμβάκι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάλυση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Μεγάλη κινητοποίηση με επίγειες δυνάμεις και πέντε αεροσκάφη για την κατάσβεση
Προτεραιότητα η ενίσχυση της έρευνας, η διεθνοποίηση και η επίλυση του στεγαστικού
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.