- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απανθρακώθηκε 94χρονος στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη
Ο 80χρονος αδερφός του νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα
Απανθρακωμένος βρέθηκε σήμερα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ένας υπερήλικας, 94 ετών, ενώ ο αδερφός του, ηλικίας περίπου 80 ετών, νοσηλεύεται με εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους.
Οι δύο ηλικιωμένοι ζούσαν σε ισόγεια μονοκατοικία στο χωριό Άνθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11:30, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με πιθανότερη ωστόσο εκδοχή να ξεκίνησε από τη σόμπα. Από τις φλόγες κατεστράφη μόνο τμήμα της οικίας, καθώς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική η κατασκευή της σκεπής δεν διευκόλυνε τη γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο 80χρονος φέρει σοβαρά εγκαύματα σε πρόσωπο, θώρακα και χέρια και θα υποβληθεί σε τραχειοτομή. Έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργούν οι αρμόδιοι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε υποχωρούν τα 40άρια
Εστάλη μήνυμα από το 112
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Στο ΙΧ επέβαινε τριμελής οικογένεια - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Στο σημείο μετέβη το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας
Πολίτες αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό στο σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις πιο θρυλικές ταινίες της
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.