Ελλαδα

«Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου - Δεν θέλω να περάσει ότι έχω μεγαλώσει έναν δολοφόνο»

Τι λέει ο πατέρας του 19χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία της φοιτήτριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
killer.jpg

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Το λέω και το εννοώ. Είμαι και εγώ πατέρας και πονάω το ίδιο και για τους δύο» είπε ο πατέρας του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τον βιασμό και την δολοφονία της 21χρονης Ελένης στην Ρόδο.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συνέχεισε λέγοντας

«Από εδώ και πέρα ό,τι πει η Δικαιοσύνη. Στο άκουσμα της είδησης σκέφτηκα πως δεν μπορεί να το έχει κάνει ο γιος μου. Γιατί τον μαθαίναμε συνέχεια να κάνει παρέες με καλούς ανθρώπους.

Του έλεγα συνέχεια ότι η δύναμη του ανθρώπου είναι πάντα στο μυαλό, όχι στα χέρια και τα πόδια. Αυτό το παιδί δεν έτυχε να το γνωρίσω. Ήξερα πως πήγαιναν στο γυμναστήριο μαζί. Τον γνώρισε μια εβδομάδα πριν, απ' ό,τι ξέρω εγώ. Εγώ είμαι οικοδόμος και η σύζυγός μου καμαριέρα.

Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου. Δεν με έχουν αφήσει να τον δω. Τον είδα μόνο βιαστικά στο Λιμεναρχείο. Δεν ξέρω τι έχει γίνει.

Δεν το πιστεύω. Δεν τη γνώριζα την κοπέλα. Εκείνο το βράδυ μού είπε πως θα βγει με έναν φίλο του. Ο Αλέξανδρος το προηγούμενο βράδυ μού είπε ότι έχει βρει μια καλή κοπέλα. Δεν ήξερα τίποτα άλλο.

Δεν θέλω να φανεί ότι μια οικογένεια έχασε το παιδί της και η άλλη οικογένεια μεγάλωσε έναν δολοφόνο. Εγώ αυτό δεν θέλω να περάσει.

Είμαστε άνθρωποι και ο πόνος είναι πόνος. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Έχω άλλη μια κόρη που σπούδασε δασκάλα», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 19χρονου Αλβανού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ