- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βουνό τα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη - 500 τόνοι σε τρεις ημέρες αποχής
Τι ζητούν από τον Μπουτάρη οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας
Πεντακόσιοι τόνοι απορριμμάτων έχουν ήδη συσσωρευτεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της τριήμερης αποχής, που ξεκίνησαν από την περασμένη Κυριακή έως και σήμερα οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας.
Το πρωί ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον δήμο Θεσσαλονίκης, Κώστας Ξανθόπουλος, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, αναφορικά με τα αιτήματα των εργαζομένων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γενική συνέλευση όπου ελήφθη η απόφαση για λήξη της συγκεκριμένης κινητοποίησης και αποχή από την καθαριότητα μόνο τις Κυριακές.
Οι εργαζόμενοι του κεντρικού δήμου διαμαρτύρονται για τη μη παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), τη μη καταβολή των νυχτερινών και εξαιρέσιμων (Κυριακές) και την έλλειψη προσωπικού.
Μετά την απόφαση των εργαζομένων να επιστρέψουν από τα ξημερώματα της Τετάρτης στην αποκομιδή ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα καθαριότητας, Λάζαρος Ζαχαριάδης, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων(ΑΠΕ-ΜΠΕ), εξέφρασε την εκτίμηση πως η εικόνα στην πόλη θα έχει αποκατασταθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Γενικά αίθριο σκηνικό - Πού αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.