Ελλαδα

Ταχιάος - Μπουτάρης: Η τυχαία συνάντηση και η κοινή φωτογραφία

«Νομίζω μάλιστα ότι ήμασταν οι μοναδικοί που κυκλοφορούσαμε χωρίς ένα ποτήρι δοκιμής στο χέρι μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
taxias.jpg
©FACEBOOK/ Νίκος Ταχιάος

Μία τυχία συνάντηση είχε χθες στο Βελλίδειο Ίδρυμα ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος με τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Μάλιστα ο κ. Ταχιάος, ανάρτησε και φωτογραφία με τους δυο τους στο facebook γράφοντας στην λεζάντα «Όχι δεν τσουγκρίσαμε ποτήρια με τον Γιάννη Μπουτάρη στην χθεσινή συνάντησή μας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» όπου βρεθήκαμε καλεσμένοι του κοινού μας φίλου επεμβατικού καρδιολόγου Χουρμούζιου Αραμπατζή που μίλησε για τα οφέλη του ενός (μόνο) ποτηριού κρασιού στην υγεία. Νομίζω μάλιστα ότι ήμασταν οι μοναδικοί που κυκλοφορούσαμε χωρίς ένα ποτήρι δοκιμής στο χέρι μας

Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε ένα ραντεβού το οποίο όφειλα να κλείσω οπωσδήποτε και πάλι όχι για να τα «τσουγκρίσουμε». Έχω, εδώ και χρόνια, γράψει τόσα πολλά για το φαινόμενο Γιάννης Μπουτάρης ώστε να μην βρίσκω λόγο να επαναλαμβάνομαι. 

Το ξεκαθάρισα: Δεν θα καβαλήσω το κύμα της αντιδημοφιλίας του Μπουτάρη, θα μιλήσω για την Θεσσαλονίκη μου όπως την βλέπω, την ξέρω, την θέλω και μπορώ. 

Άλλωστε, οι δρόμοι του κρασιού μας ενώνουν, όσο κι αν και οι δυο μας το αποφεύγουμε για διαφορετικούς λόγους. Από τα οφέλη τους κρατάμε την ευφορία της ανάπτυξης που φέρνουν».

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ