- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αττικής
Απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ
Με υπομονή καλούνται να οπλιστούν οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.
Λόγω της απεργίας των ΜΜΜ, από τις 06.30 το πρωί η κίνηση άρχισε να αυξάνεται ραγδαία, με αποτέλεσμα λίγο μετά τις 08.00 να έχει σημειωθεί «κυκλοφοριακό έμφραγμα» στους κεντρικούς δρόμους. Οχήματα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.
Τεράστια προβλήματα στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας. Σημειωτόν τα οχήματα επίσης σε Μεσογείων, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Αμαλίας, Κατεχάκη, Πέτρου Ράλλη (από Θηβών έως Κηφισό) και Ποσειδώνος (από Αλίμου έως Καραϊσκάκη).
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κίνηση στους δρόμους από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (astynomia.gr).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Είχε σκηνοθετήσει ληστεία
Μετέφερε μετανάστες από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε χώρες της ΕΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πλήθος ηθοποιών και πολιτικών στο τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση για θερμοκρασία, ανέμους και τις περιοχές που θα επηρεαστούν
Ο Βίος και το μαρτυρικό της τέλος
Η αναφορά στις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.