Ελλαδα

Αντί για ψάρια ...αμφορείς στην Κρήτη

Άλλη ψαριά στα δίχτυα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
psaria.jpg
cretapost.gr

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες στην Κρήτη όταν ανέσυραν από την θάλασσα τα δίχτυα τους, κατά τη διάρκεια αλιείας στη θαλάσσια περιοχή του δυτικού κρητικού πελάγους.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, εκτός από ψάρια βρήκαν και αρχαίους αμφορείς.

Συγκεκριμένα οι ψαράδες από το Α/Κ «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΙΙ» βρήκαν έναν ακέραιο αμφορέα, έναν αμφορέα με αποκολλημένο τμήμα βάσης και ένα μικρότερο αγγείο με αποκολλημένο λαιμό.

Άμεσα ενημέρωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και εκείνοι με την σειρά τους την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων Γρ. Κρήτης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας
Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας

«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY