Ελλαδα

Ακριβοπούλου προς Μητροπολίτες Πειραιώς και Μεσσηνίας: «Δημόσια συγγνώμη που σας είπα χρυσαυγίτες, είχα πυρετό» (video)

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ είχε άλλον Μητροπολίτη στο μυαλό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ακριβοπούλου εκπομπή "Δεύτερη ματιά"

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κατερίνα Ακριβοπούλου, από τους μητροπολίτες Σεραφείμ Πειραιώς και Χρυσόστομο Μεσσηνίας, τους οποίους μία ημέρα νωρίτερα είχε αποκαλέσει «χρυσαυγίτες με ακροδεξιές θέσεις».

Οι δύο ιεράρχες αντέδρασαν άμεσα δηλώνοντας ααοφασισμένοι να ασκήσουν κάθε ένδικο μέσο για να υπερασπισθούν την τιμή και την υπόληψή τους μπροστά στην άδικη επίθεση. Κάλεσαν τη δημοσιογράφο να ανακαλέσει τα όσα δήλωσε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Και η δημοσιογράφος το έκανε. Ζήτησε συγγνώμη χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, άδικη την επίθεσή της.

Κατά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» η κ. Ακριβοπούλου είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομο και Πειραιώς Σεραφείμ, που όχι απλώς έχουν δίκιο, αλλά αδικούνται αφού έχουν εκφράσει απόψεις με το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που είπα εγώ και έχει δίκιο και ο Μητροπολίτης που μιλά για ένδικα μέσα».

Η δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι είχε στο μυαλό της έναν τρίτο άτομο: «τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο που ήταν αξιωματικός της χωροφυλακής επί χούντας». Τέλος η δημοσιογράφος τόνισε ότι ήταν μια δύσκολη μέρα η χθεσινή καθώς τόσο εκείνη, όσο και οι δύο συμπαρουσιαστές της είχαν ...πυρετό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ