- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η συγγνώμη του Τσουκαλά για το «πίθηκος» στον Αντετοκούνμπο - Επίθεση και στον Τσίπρα (video)
Παραλληλισμό και με τα παιδιά του... Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί
Μετά τον σάλο που ξέσπασε με την εμπλοκή ακόμα και του Άρειου Πάγου, ο Τάκης Τσουκαλάς τα γύρισε μέσω της εκπομπής του για το «πίθηκος», χαρακτηρισμό που απέδωσε στον Θανάση Αντετοκούνμπο.
Ο γνωστός τηλεαστέρας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι χρησιμοποίησε τη λέξη «πίθηκος» για τη συμπεριφορά του Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Τόνισε δε ότι στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ενώ αναρωτήθηκε «τότε δεν ήμουν ρατσιστής και έγινα τώρα;».
Δεν παρέλειψε δε να τα βάλει και με τον Αλέξη Τσίπρα, που στήριξε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο για να συλλυπηθεί συγγενείς θυμάτων σε Μάνδρα και Μάτι Αττικής, με τον ίδιο τον Τάκη Τσουκαλά να φοράει μαύρο μπλουζάκι, όπου αναγραφόταν ο αριθμός των νεκρών σε Μάνδρα και Μάτι Αττικής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.