- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες προβλέπονται για σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές υπάρχει κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, καθώς και στην Κρήτη και την Εύβοια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως τις πρώτες πρωινές ώρες και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη, στα δυτικά ηπειρωτικά από 7 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 20, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 18, με εξαίρεση τη Ρόδο όπου θα φτάσει τοπικά τους 22 με 23 βαθμούς, και στην Κρήτη από 15 έως 17 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως τις πρώτες πρωινές ώρες και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απάντηση για την εκδήλωση στη Νέα Παραλία
Το σύνολο των επίγειων δυνάμεων θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο σημείο
Στο βορειοανατολικό μέτωπο το βάρος των δυνάμεων
Διαδραστική παρουσία του ιδρύματος με τεχνολογία, καινοτομία και παράλληλες εκδηλώσεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η φωτιά καίει από το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, πυκνά δάση πεύκης και ρόμπολου μέσα σε ζώνη του δικτύου Natura 2000
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.