Ελλαδα

Καταγγελία: Ο Ψινάκης απαίτησε να σταματήσει ο Μαραθώνιος για να περάσει με το αυτοκίνητό του (εικόνες)

«Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξόργισε δρομείς και εθελοντές διασώστες με την απαίτηση του να ανοίξουν οι δρόμοι για να περάσει με τη συνοδεία του»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
marathonios2.jpg
© facebook

«Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξόργισε δρομείς και εθελοντές διασώστες με την απαίτηση του να ανοίξουν οι δρόμοι για να περάσει με τη συνοδεία του» κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas, Σπύρος Μιτριτσάκης, η ομάδα του οποίου ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα.

marathonios.jpg
© facebook

marathonios1.jpg


O Ηλίας Ψινάκης, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Μιτριτσάκης, επέμενε να διασχίσει τη λεωφόρο, κινούμενος από Μαραθώνα προς Αθήνα κι ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά του αυθεντικού Μαραθώνιου, αλλά ούτε σε αντίστοιχους αγώνες δρόμου στο εξωτερικό. 

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 09.50 στο σημείο είσοδος-έξοδος Τύμβου, όταν ο Ηλίας Ψινάκης οδηγώντας το αυτοκίνητο του επιχείρησε να περάσει την απαγορευτική κορδέλα.

marathonios4.jpg
© facebook

Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει στην ανάρτηση του στο Facebook o Σπυρος Μιτριτσάκης «ο δήμαρχος Μαραθώνα να επιχειρεί να διασχίσει με το όχημα του το δρόμο τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη ο αγώνας αιφνιδιάζοντας τους συμμετέχοντες δρομείς που τον κοιτούν απορημένοι». Και συνεχίζει: «Ο Ηλίας Ψινάκης φτάνοντας με την κουστωδία του- άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απιστευτη έκπληξη, οπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ