Ελλαδα

Αποκαλυπτικοί διάλογοι αθλητών με τους προμηθευτές των αναβολικών

Παρενέργειες κι έντονοι πόνοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anavolika.jpg
© EUROKINISSI / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σοκάρουν οι διάλογοι που είχαν οι αθλητές που έκαναν χρήση αναβολικών με τα μέλη του κυκλώματος που τους τα προμήθευαν καθώς οι αθλητές έκαναν παράπονα για παρενέργειες και για έντονους πόνους. Τους διαλόγους δημοσιεύει ο Ελέυθερος Τύπος.

  • Αθλητής… Jet–ski: «Εχω τέσσερις μέρες πυρετό. Με πονάει όλο μου το σώμα. Δεν μπορώ να κουνήσω το πόδι μου».
  • 31χρονος προμηθευτής αναβολικών: «Μην ανησυχείς. Θα σου δώσω άλλο σκεύασμα. Θα είσαι καλύτερα».

Πρόκειται για μια χαρακτηριστική συνομιλία με αθλητή, ο οποίος παραπονιέται σε μέλος της «Μαφίας» των αναβολικών για τις επικίνδυνες παρενέργειες της χρήσης.

Σε άλλη συνομιλία, αθλητής μπόντι μπίλντινγκ εκφράζει τα παράπονά του σε 28χρονο μέλος του κυκλώματος για πλήθος σοβαρών συμπτωμάτων και παρενεργειών της χρήσης των σκευασμάτων που τον προμήθευε, με τον κατηγορούμενο να του απαντά: «Μην κάνεις έτσι. Αυτά τα συμπτώματα είναι συνηθισμένα παγκοσμίως στους χρήστες». Στη συνέχεια τον συμβουλεύει να πάρει… «Cialis» για τη στυτική δυσλειτουργία. Η διακίνηση των αναβολικών γινόταν με ταχυμεταφορές και σε συσκευασίες για… σοκολατάκια και σκυλοτροφές!

Ανάμεσα στα 11 άτομα που συνέλαβαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας είναι και ένας 41χρονος αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ και πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness Ελλάδας «International Fitness & Bodybuilding Association – IBFA HELLAS» από το 2014 έως σήμερα. Σημειώνεται ότι από τους τρεις κατηγορούμενους που χθες οδηγήθηκαν στον ανακριτή οι δύο προφυλακίστηκαν, ενώ αύριο, Παρασκευή, θα περάσουν οι υπόλοιποι οκτώ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και την κατηγορία ξεπλύματος βρόμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ