Ελλαδα

Τον έκλεψαν και η αστυνομία τού είπε: «Δεν ερχόμαστε, ελάτε αύριο» (εικόνες)

Η ατάκα που άφησε άφωνο επιχειρηματία στην Εύβοια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
burglar2342.jpg

Αντιμέτωπος με τραγελαφικές καταστάσεις βρέθηκε επιχειρηματίας στην Εύβοια.

Άγνωστοι «μπούκαραν» στο σπίτι του στον οικισμό Ροβιές, στο βόρειο τμήμα του νησιού και το έκαναν άνω-κάτω στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν χρήματα και τιμαλφή. Το σοκ του επιχειρηματία μόλις διαπίστωσε τη διάρρηξη ήταν μεγάλο. Η έκπληξή του, όμως, ακόμα μεγαλύτερη όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν και πήρε την απάντηση: «Δεν ερχόμαστε, ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση».

«Πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας μου, αξίας 6-7.000 ευρώ, και χρήματα δικά μου, περίπου 10.000 ευρώ. Εγώ, ερχόμενος στη βεράντα, βλέπω την πόρτα ανοιχτή, παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και μου λένε: "Δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση". Εγώ τους λέω: "Θέλω να 'ρθείτε τώρα εδώ". Και εκείνοι απαντούν: "Όχι, δεν ερχόμαστε, αύριο". Στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης κάλεσα» τόνισε σε δηλώσεις του στο eviazoom.gr.

evia.jpg

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε να έρθουν στο σπίτι του οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα των διαρρηκτών. Όπως του είπαν, δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί έρευνα το ίδιο βράδυ.

Είναι η τρίτη φορά που ο επιχειρηματίας πέφτει θύμα ληστείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ