Ελλαδα

Αυτοί είναι οι ληστές με τα καλάσνικοφ (εικόνες)

Στα 800.000 ευρώ η λεία της σπείρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kalashnikov.jpg

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των 8 μελών συμμορίας (7 άνδρες και μία γυναίκα) που έκλεβε κοσμηματοπωλεία, χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό και μάσκες σιλικόνης.

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε στις 20 Οκτωβρίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Η λεία της ανέρχεται σε 800.000 ευρώ. Επικεφαλής της σπείρας είναι ένας 33χρονος Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Τύρινθας, ο οποίος έχει καταδικαστεί συνολικά σε 71 χρόνια κάθειρξης. Ο 33χρονος πήρε άδεια εξόδου το καλοκαίρι και δεν επέστρεψε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σπείρα αιφνιδίαζε τους εργαζόμενους σε κοσμηματοπωλεία, καθώς ένα μέλος της έμπαινε πρώτο στο κατάστημα, προσποιούμενο τον πελάτη και φορώντας μάσκα σιλικόνης.

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Κωνσταντίνο αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1994 στην Αθήνα. 

photo-1.jpg

ΣΑΜΠΑΝΗ ή ΠΑΡΙΑΝΟ Βαλάντη ή Χρυσοβαλάντη αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1995 ή το 1996 στην Αθήνα ή στη Νίκαια ή στον Κορυδαλλό. 

photo-2.jpg

ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννηθέντα το 1994 στη Νίκαια.

photo-3.jpg

ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Αναστασίου αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, γεννηθέντα το 1997 στην Αθήνα.

photo-4.jpg

ΜΗΤΡΟΥ Ιωάννη ή Βαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα το 1984 ή 1985 ή 1988 στη Νίκαια ή στην Καλαμάτα ή στην Αθήνα. 
 

photo-5.jpg

ΜΗΤΡΟΥ Χρυσοβαλάντη του Γεωργίου και της Ελπίδας, γεννηθέντα 1989 ή 1996 στη Νίκαια ή στην Αθήνα.

photo-6.jpg

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ευάγγελο αγνώστου πατρός ή του Νικολάου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα 2000 ή 2001 στον Πειραιά.
 

photo-7.jpg

ΛΕΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΝΤΕΡΗ ή ΛΕΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ή ΛΕΟΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή ή Δήμητρα του Παναγιώτη και Γεωργίας, γεννηθείσα το 1972 στην Αχαΐα ή στην Κόρινθο. 

photo-8.jpg

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των προαναφερόμενων αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και τη Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ