- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Την εκβίαζαν να εκδίδεται – Συνελήφθη 45χρονος
Γνωστός στις Αρχές και για άλλα αδικήματα
Να εκδίδεται έναντι αμοιβής εξανάγκαζαν 33χρονη από τη Θεσσαλονίκη δύο άντρες στην Τούμπα, με απειλές κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας, σύμφωνα με καταγγελία της γυναίκας στην Αστυνομία.
Με βάση πάντα την καταγγελία της 33χρονης, από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2018 ένας 45χρονος ξένος υπήκοος από κοινού με 52χρονο Έλληνα, που ταυτοποιήθηκε ως συνεργός του, την εξανάγκαζαν να εκδίδεται επ' αμοιβή σε διερχόμενους πολίτες στην περιοχή της Τούμπας, εισπράττοντας οι ίδιοι το οικονομικό όφελος.
Μετά την καταγγελία της γυναίκας, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν επιχείρηση εντοπισμού των δραστών και στο πλαίσιο αυτό εντόπισαν χθες τον 45χρονο σε ισόγειο χώρο υπό ανέγερση κτιρίου στην περιοχή της Τούμπας. Όπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος χρησιμοποιούσε το ισόγειο ως χώρο απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση.
Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 105 λαθραία πακέτα τσιγάρα, ενώ από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
Σε βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση για το αδίκημα της σωματεμπορίας από κοινού και για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και του Νόμου περί αλλοδαπών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Η λειτουργία του διακόπηκε τον Ιανουάριο, με την ίδια να χαρακτηρίζει τότε την απόφαση «πολύ δύσκολη»
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Ένα νέο τοπόσημο δημιουργείται στην πόλη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Τι έχουν ανακοινώσει οι μεγάλες αλυσίδες
Από την Πέμπτη αλλαγή σκηνικού - Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Για σειρά κακουργημάτων η δίωξη που του ασκήθηκε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έναρξη αντιπυρικής περιόδου από 1η Μαΐου 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.