Ελλαδα

Λεβεντάκης και υιός οι εφοπλιστές που συνελήφθησαν για επίθεση σε αστυνομικούς (video)

Η εκδοχή του Γιάννη για το περιστατικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη ο εφοπλιστής και παίχτης του “Game of Love” Γιάννης Λεβεντάκης

Το βράδυ της Κυριακής, ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης και ο γιος του Γιάννης είχαν πάει να διασκεδάσουν σε μαγαζί στην Τρούμπα. Μαζί τους μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία είχε αφήσει εντός του Ι.Χ. αυτοκινήτου της ένα σκυλάκι το οποίο άρχισε να δυσφορεί, να γαυγίζει και να ξεσηκώνει τους περαστικούς. Μία διερχόμενη κάλεσε την Άμεση Δράση για εγκατάλειψη σκύλου εντός οχήματος.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το Ι.Χ. αυτοκίνητο ανήκει στη γυναίκα που διασκέδαζε με την εφοπλιστική οικογένεια. Όταν της ζήτησαν να τους ακολουθήσει, αυτή είπε ότι μπαίνει στο μπαρ για να πάρει την τσάντα και το παλτό της. Τελικά, βγήκε έξω με τους δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να λογομάχησαν με τους αστυνομικούς και μετά από λίγο να τους εξύβρισαν. Κάπως έτσι βρέθηκαν με χειροπέδες στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, προκειμένου να περάσουν από την αυτόφωρη διαδικασία.

Αποτέλεσμα ήταν, πατέρας, γιος και 47χρονη να συλληφθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο εφοπλιστής και ο γιος του -που πρόσφατα έχει εμφανιστεί στο ριάλιτι  Game of Love του ΑΝΤ1, συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ η 47χρονη για αντίσταση κατά της Αρχής και για παράβαση του νόμου προστασίας περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Σήμερα, ο Γιάννης Λεβεντάκης έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ