Ελλαδα

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο

Νέα στοιχεία για τον 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kalimnos.jpg

Στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου κατέθεσε νέα στοιχεία, που αμφισβητούν το ενδεχόμενο του θανάτου από πτώση στην περίπτωση του φοιτητή στην Κάλυμνο, Νίκου Χατζηπαύλου, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας.

Η οικογένεια επιμένει ότι ο 21χρονος φοιτητής δεν πέθανε από πτώση αλλά πρόκειται για δολοφονία.

Μέσω του δικηγόρου της δε, ζητά να δοθεί εισαγγελική εντολή για να συνεχιστούν οι έρευνες και να γίνει νέα αυτοψία στον χώρο όπου επήλθε το μοιραίο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», το έγγραφο που προσκόμισε στον Εισαγγελέα ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρει ότι «σε απόσταση εννέα μέτρων από το σημείο ανεύρεσης του σώματος του νεκρού μία πέτρα με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας και τρίχες καθώς και άλλες πέτρες με ίχνη σκουρόχρωμης κηλίδας και τρίχες. Πέτρες με ίχνη καστανέρυθρης ουσίας και επικολλημένες τρίχες βρέθηκαν και στη χαράδρα αριστερά του σημείου όπου βρέθηκε ο νεκρός, σε απόσταση τεσσάρων μέτρων. Τα εν λόγω πειστήρια ανήκουν στο γενετικό υλικό του Νίκου Χατζηπαύλου. Σε κάθε περίπτωση, τα αιματηρά ίχνη συνέβησαν από εν ζωή τραυματισμούς διότι μετά τον θάνατο δεν προκαλείται αιμορραγία».

Ο 21χρονος φοιτητής από την Κάλυμνο βρέθηκε νεκρός τον Νοέμβριο του 2017 σε βραχώδη τοποθεσία του νησιού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ