Ελλαδα

Φονικό στην Κρήτη - Σοκάρει το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας - Πάνω από 40 μαχαιριές δέχτηκε το θύμα

Έμπειροι αστυνομικοί ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι αδυνατούν να δουν δεύτερη φορά το βίντεο της σφαγής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
foniko1.jpg

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από το άγριο φονικό στην Κρήτη, με την ΕΛ.ΑΣ. να μιλά για δεκάδες μαχαιριές  τις οποίες δέχθηκε η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη από τον πρώην κουνιάδο της, μέσα στην επιχείρηση όπου εργαζόταν στα Δειλινά.

Τουλάχιστον 40 μαχαιριές εκτιμούν αστυνομικοί ότι κατάφερε στην πρώην νύφη του ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης, που στις 07.00 φέρεται να της έστησε «καρτέρι» θανάτου. Σε κάθε χτύπημα φέρεται να έμπηγε το μαχαίρι, όσο πιο βαθιά μπορούσε!

Έμπειροι αστυνομικοί ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι αδυνατούν να δουν δεύτερη φορά το βίντεο της σφαγής, καθώς είναι εξαιρετικά σκληρό. 

foniko.jpg

Στο βίντεο αποτυπώνεται καρέ-καρέ η στυγερή δολοφονία και στις εικόνες, που δεν έχουν μέχρι στιγμής δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά περιγράφονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τοπικά μέσα ενημέρωσης. H γυναίκα φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντας το λαιμό.

foniko2.jpg

Ο 60χρονος δράστης παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές. Η άτυχη γυναίκα πήγε το πρωί να ανοίξει την καφετέρια στην οποία εργαζόταν, όπου όμως την περίμενε ο δράστης. Ακολούθησε λογομαχία και στη συνέχεια το ανατριχιαστικό φονικό. Εκλήθη ασθενοφόρο, όμως η γυναίκα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Στο αστυνομικό μέγαρο βρέθηκαν και αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι οποίοι καταθέτουν για την ασύλληπτη τραγωδία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ