- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου, 59χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι όπου διαμένει.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας σε σπίτι και περιβάλλοντα χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αιχμές βολών και τμήματά τους, χάλκινο αντικείμενο και μεταλλικό αντικείμενο (κράμα μετάλλου), τα οποία εμπίπτουν στη Νομοθεσία «Περί προστασίας Αρχαιοτήτων».
H προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Στο μεταξύ, τρεις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν, στα Χανιά, εξιχνιάστηκαν. Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 18 και 20 ετών οι οποίοι προχθές το μεσημέρι 07.10.2018 σε περιοχή του Δήμου Χανίων διέπραξαν τις κλοπές σύμφωνα με τα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.