Ελλαδα

Fashion City Outlet: Πότε ανοίγει το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Λάρισας

Φιλοξενεί 75 καταστήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4.jpg

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία του στη Λάρισα το Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στα 75 καταστήματα που θα φιλοξενεί το Fashion City Outlet περιλαμβάνονται γνωστά καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών. Τα καταστήματα μόδας του Fashion City Outlet θα φιλοξενούν ενημερωμένες συλλογές από προηγούμενες σεζόν, ενώ ορισμένες μάρκες θα προσφέρουν και νέες ειδικές συλλογές.

Το Fashion City Outlet εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και αποτελεί έργο της Sonae Sierra, διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών ακινήτων, καθώς και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για μια νέα εμπορική και ψυχαγωγική πρόταση στη Θεσσαλία και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο σημείο συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Ο κος Νίκος Ρούπακας, Director για τα εκπτωτικά κέντρα στη Bluehouse, σημείωσε: «To Fashion City Outlet θα προσφέρει ό,τι καλύτερο στη μόδα και την ψυχαγωγία στους κατοίκους της Θεσσαλίας και τους επισκέπτες της περιοχής. Οι Θεσσαλοί αγαπούν την μόδα και αναζητούν νέες εμπειρίες αγορών και διασκέδασης. Το Fashion City Outlet θα είναι ένας προορισμός που καλύπτει και τα δύο, συνδυάζοντας μοναδικές επιλογές, προσιτές τιμές και διασκέδαση σε μια τοποθεσία που είναι εύκολα προσβάσιμη, λίγα μόλις λεπτά από τη Λάρισα».

Ο κος Θάνος Ευθυμιόπουλος, επικεφαλής της Sonae Sierra στην Ελλάδα, σχολίασε σχετικά: «Ως εκπτωτικό κέντρο, το Fashion City Outlet αποτελεί ένα νέο είδος αγοράς για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους τουρίστες. Προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας, συμπληρωματική προς την τοπική αγορά. Είμαστε βέβαιοι πως η Θεσσαλία θα αγκαλιάσει το Fashion City Outlet, όταν ανοίξει τις πόρτες του τον επόμενο μήνα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ