- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε κατάσταση σοκ μια νεαρή γυναίκα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ένας 55χρονος ιδιώτης γιατρός αυνανιζόταν, ενώ την εξέταζε.
Όπως είπε η 25χρονη, την ώρα που είχε γυρισμένη την πλάτη της, ο γιατρός την ψηλάφιζε με το ένα χέρι και με το άλλο προσπαθούσε να αυτοϊκανοποιηθεί. Η νεαρή υποστήριξε ότι στον χώρο υπήρχε και κάμερα που κατέγραφε το περιστατικό -ισχυρισμός που εξετάζεται από την αστυνομία.
Σύμφωνα με άρθρο του cretalive.gr, μετά την καταγγελία της κοπέλας, βρέθηκαν ακόμη τρεις νεαρές ασθενείς, οι οποίες κατέθεσαν πως παρενοχλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης από τον συγκεκριμένο γιατρό. Στις καταγγελίες τους οι γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι η εξέταση είχε ξεφύγει από «τα όρια του επιτρεπτού». Όπως είπαν, ο γιατρός τις θώπευε -με το πρόσχημα της ιατρικής ψηλάφησης- σε σημεία του σώματος που δεν συνάδουν με την ειδικότητά του.
Ο γιατρός οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα Λασιθίου, όπου και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όλα όσα καταγγέλλει η νεαρή κοπέλα έγιναν με συναίνεσή της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.