- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Σεσημασμένο και με βαρύ κακουργηματικό παρελθόν το θύμα (video)
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η αστυνομία
Σεσημασμένος και με βαρύ κακουργηματικό παρελθόν φέρεται να είναι ο 51χρονος άνδρας που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.
Το θύμα που δέχθηκε τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ένοπλες ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται να είχε δραστηριότητα στο χώρο της νύχτας. Οι αρχές εκτιμούν ότι είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο νεκρός φέρεται να είχε ραντεβού με το δολοφόνο του ο οποίος τον σκότωσε στις 9.35 το βράδυ στην οδό Νεαπόλεως με πιστόλι 9 χιλιοστών κι έπειτα τράπηκε σε φυγή.
O δρόμος δεν θεωρείται ερημικός και βρίσκεται πολύ κοντά στο Κέντρο Ερευνών «Δημόκριτος». Μάλιστα, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από περιοίκους που άκουσαν τους πυροβολισμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έξι δεκαετίες μεταρρυθμίσεων, κοινωνικής αμφιθυμίας και ένα νέο ερώτημα που θέτει η τεχνητή νοημοσύνη
Σύσσωμος ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος στον Ιερό Ναό
Τελικά μπορείς να στήνεις σκηνή όπου θέλεις το καλοκαίρι;
Ιστορική στιγμή για τον ελληνικό στρατό και τις Ένοπλες Δυνάμεις
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ - Οι απαντήσεις της ΟΕΦΕ
Όπως είχε υποστηρίξει, τα χρήματα στους λογαριασμούς του προέρχονταν αποκλειστικά από τη νόμιμη αγροτική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές αναμένονται τοπικές μπόρες
Πότε θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή
Το χρονικό του συμβάντος
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.