Ελλαδα

Πάρτι στο Twitter για τη συνέντευξη της Νοτοπούλου: «Δεν κάνει για υπουργός»

«Σε κανονική χώρα θα παραιτούνταν με τη λήξη της συνέντευξης, εδώ δεν μας κάνει πλέον εντύπωση τίποτα»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nn.jpg

Καθόλου δεν εξεπλάγησαν οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων από το γεγονός ότι η υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, δεν εργάστηκε ποτέ ως καθαρίστρια στον δήμο Θεσσαλονίκης, όπως προέβλεπε η σύμβασή της, αντιθέτως όμως και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή  της στην ΕΡΤ1, απασχολήθηκε στο περίπτερο τουριστικής προβολής του Δήμου.

«Μας είπε δηλαδή η #Νοτοπουλου ότι μπήκε στο Δήμο τύποις ως καθαρίστρια για να δουλέψει στο Περίπτερο Τουρισμού γιατί "ξέρετε πώς καλύπτουν τις ανάγκες τους οι Δήμοι". Σε κανονική χώρα θα παραιτούνταν με τη λήξη της συνέντευξης, εδώ δεν μας κάνει πλέον εντύπωση τίποτα», γράφει χαρακτηριστικά χρήστης του Twitter.

Στο ίδιο μήκος κύματος σχολίασαν τη συνέντευξη της κ. Νοτοπούλου και άλλοι χρήστες του Twitter αναφέροντας: «Υπάρχει χώρα στην οποία Υπουργός παραδέχεται δημοσίως ότι διορίστηκε στο δημόσιο σε θέση καθαρίστριας για να μεταφερθεί σε βυσματοθέση και αντί να πέφτει η Κυβέρνηση, πάνε όλοι για ύπνο» και «Η γυναίκα διαλαλεί ότι χώθηκε στο δημο με βύσμα,αφου μπήκε ως καθαριστρια κ δουλεψε σε τουριστικό περίπτερο.Ήταν στο κίνημα δεν πληρωνω.Κάνει ολα τα στραβα αυτής της κατακαημενης χώρας,που μας έφεραν εδώ.Και ο ηγέτης που ήρθε να τ αλλάξει ολα,την έκανε υπουργό».

Γενικότερα πάντως η συνέντευξη σχολιάστηκε ως εξής: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ